Brutális jelenetek:parlamentben ütötték egymást a képviselők-VIDEÓ

Kétszer is egymásnak estek a képviselők, miután egy kormánypárti politikus hazaáruólnak nevezte a korábbi védelmi minisztereket.

Azokra a miniszterekre mondta ezt a képviselő, akiknek hivatali ideje alatt állítólag pénzért meg lehetett vásárolni a katonai szolgálat alóli mentességet – számolt be az MTI.

A kijelentést követően Szejran Ohanján volt védelmi miniszter megdobta Szarkiszjánt egy vizespalackkal, majd verekedés tört ki három párt tagjai között. Mindezt élőben közvetítette a televízió, de Alen Szimonján parlamenti elnök az élő közvetítés megszakítására adott utasítást, majd szünetet hirdettek az ülésen.

Egy képviselő azonban Facebook-oldalán tovább közvetítette az eseményeket: a képviselők verekedtek és kiabáltak. A parlamenti biztonsági szolgálat kivezette a teremből a legagresszívabbakat.

A RIA Novosztyi orosz hírügynökség beszámolója szerint ismét összeverekedtek a parlament tagjai, miután egyikük durva hangnemben válaszolt a másiknak. A házelnök rendre utasította a jelenlévőket, és ismét az élő közvetítés megszakítására adott utasítást.