Connect with us

Időjárás

Rendkívüli dupla bejelentést jött TV2-től, borulnak a csatorna népszerű műsorai

A TV2 hivatalos közösségi oldalán tudatta a hírt: ismét változás lesz a népszerű TV-műsoraiban.

Úgy tűnik beváltotta a hozzá fűzött reményeket a TV2 új műsora, a celebekkel és civil játékosokkal elindult Mutasd a hangod!, A műsorban két civil játékosnak a híresség segítségével kell megtippelnie, hogy a színpadra álló figurák közül kinek milyen az énekhangja?

Ez látszólag nem is tűnik olyan bonyolultnak, viszont itt jön a csavar: a fellépők valójában playbackelnek, így azt kell valójában megtippelni, hogy hozzájuk tartozik-e az a jó énekhang, amit a színpadról hallatszik. Az első adás rögtön győzelemmel zárult, 5 millió forinttal lettek gazdagabbak a nyertesek, akiknek a Caramellel duettet éneklő hölgyről kellett kitalálják, valóban jégből van-e az énakhangja?

A Mutasd a hangod! annyira jól sikerült, hogy még a Sztárban sztár leszek! kezdési időpontját is befolyásolja. A TV2 hivatalos facebook oldalán közölte, hogy most szombaton, tehát

szeptember 16-án18.55-tól  lesz látható a Mutasd a hangod!, majd utána 20 órakor kezdődik a Sztárban Sztár leszek! következő válogató adása, tehát csaknem egy órával korábban, mint múlt héten.

z azt jelenti, hogy a tévénézőknek most szombaton ezekben az időpontokban lesz érdemes a képernyőre szegezni a tekintetüket, ha nem akarnak lemaradni semmilyen izgalomról. Mi is kíváncsian várjuk, hogy hogy a Mutasd a hangod! következő műsorában kikről kell kitalálni, hogy az énekhangjuk valódi-e, vagy csak ügyes playback, és hogy ebben melyik celeb fog segíteni a játékosoknak, elviszik-e az 5 millió forintot.

A Sztárban sztár leszek végén ennél is többet lehet nyerni, hiszen a fődíj most már 20 millió forint, valamint egy 10 millió forint értékű autó is a győztesé lehet. Nagy a felelősség Tóth Gabit, Köllő Babettet, Majoros Péter „Majkát”, és Pápai Jocit soraiban tudó zsűri vállán, kiket válogatnak ki a folytatásban.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Időjárás

To Top