Connect with us

Sztori

Bochkor Gábor óriási bejelentést tett: Újrakezdik

Örömteli bejelentést tett nemrég Bochkor Gábor: újrakezdi Lovász Lacival a Retro Rádiónál. Hatalmas bejelentést tett Bochkor Gábor: 1,5 év után visszatér. A híres műsorvezető Lovász Lacival lesz hallható a Retro Rádióban, és Gábor elárulta, nagyon reméli, hogy a koronavírus nem változtat a jelenlegi terveken. Nemrég ugyanis egy, a rádió épületében dolgozó munkatárs rosszullétre panaszkodott, majd kiderült, hogy koronavírusos. 

Napok óta tesztelnek minket, nekem már itt van a kezemben a negatív teszteredményem, de pár munkatársnál még hátra van a vizsgálat” – mesélte Gábor a Borsnak, aki nagyon bízik abban, hogy nem kényszerülnek otthoni munkavégzésre, hiszen az mégsem lenne ugyanolyan, mint élőben.

 “Bízunk benne, hogy minden úgy lesz, ahogy azt elterveztük, mert nem gondolom, hogy egy ilyen friss felállásnál a home-office szóba jöhet, én akkor inkább várnék a kezdéssel… De reméljük, nem kell, úgyhogy pénteken egy főpróba vár ránk, ahol szignálokkal együtt felveszünk és kielemzünk egy egész műsort, hétfőn pedig jövünk élesben” – írta meg a Ripost.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top