Connect with us

Hírek

Halálra késeltek egy hatéves kisfiút

Gyerekgyilkosság történt.

Egy hatéves eltíűnt kisfiú holttestét találták meg péntekre virradó éjszaka a bokrok között. A Joel néven említett kisfiút a lap szerint nyilvánvalóan megkéselték.

„A kisfiú sérülései alapján a bűncselekmény feltehetően emberölés volt.

A neubrandenburgi bûnügyi felügyelőség és a neubrandenburgi bűnügyi rendőrség gyilkossági csoportjának nyomozói azon dolgoznak, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek. A helyszín továbbra is körül van zárva” – közölte péntek reggel a rendőrség szóvivője. A tetthely a lap szerint mindössze kétszáz méterre van a fiú otthonától.

A sérülések külső megjelenése nem utal arra, hogy szexuális bűncselekmény történt volna. A felsőtest sérülései súlyosak, és láthatóan éles tárggyal okozták őket

tette hozzá el a lap kérdésére a szóvivő.

A szülők még csütörtökön délután jelentették a fiú eltűnését, amikor játék után nem ért haza a megbeszéltek szerint. A rendőrség azonnal riasztást adott ki. Kutyák, helikopterek, tűzoltók mellett a lakosság is segítette a rendőrséget a keresőakcióban. A szóvivő szerint nem sokkal később tűzoltók bukkantak a fiú holttestére egy bokorban.

Pragsdorf falu Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományban található. A telefülés lakosainak száma 2021-adatok alapján nem haladja meg a hatszázat.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top