Connect with us

Sztori

Meglepő döntést hozott Pataky Attila:a zenész soha életében nem csinált még ilyesmit.

Pataky Attila eléggé ragaszkodik a saját dalaihoz, ezért nem is szokta megengedni más zenészeknek, hogy feldolgozzák azokat. Az elmúlt évtizedekben már sokan próbálkoztak, de mindenkinek nemet mondott.

Két fiatal zenésszel, Ragány Misával és Nagy Szilárddal mégis kivételt tett, megengedte nekik, hogy új verziót készítsenek az Eltévedt szép világ című kasszikusból.

Pataky Attila még tavaly augusztus végén látott minket Ragány Misával a Hősök terén. Az Európa 2020 című dalunkat adtuk elő. Attilának nagyon tetszett, ahogy feldolgoztuk Varga Miklós legendás dalát, ezért fel is ajánlotta, hogy feldolgozhatjuk valamelyik dalát. Ez egy hihetetlen nagy dolog, hiszen korábban senkinek nem engedte. Az utolsó érintést választottuk, mert nem szerettünk volna egy nagyon klasszikus Edda-slágert. Ez egy kifejezetten mélyebb tartalmú dal és zeneileg is nagyon passzol hozzánk” – kezdte a Ripost-nak Nagy Szilárd.

A feldolgozott dallal a koronavírus áldozatai előtt szeretnének tisztelegni.

„Hál’ Istennek a közvetlen környezetemben senki nem lett beteg, de a baráti társaságomban többen is megfertőződtek, néhányan kórházba is kerültek. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt nem lehet megúszni, mindenki átesik rajta, sőt, az is lehet, hogy már át is ment rajtam, csak nem vettem észre” – elmélkedett a fiatal énekes.

PATAKY ATTILA/ FOTÓ: RAS-ARCHÍVUM

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top