Connect with us

Hírek

Szabó Zsófi több százmilliós törökszentmiklósi sorházán (mely a település legelőkelőbb helyén, Tükörhegyen található), jelentős összegű hitel van, amit egyelőre még nem tudni, ki fog tovább törleszteni

A házaspár egyelőre nem egyezett meg a vagyonmegosztás kérdéseiben – igaz, hivatalosan még a válás folyamatát sem indították el.

Szabó Zsófia válik a férjétől, ami nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is nagy megpróbáltatást jelent. A Borsnak a házaspár egyik közeli ismerőse kikotyogta, hogy a pár több százmilliós törökszentmiklósi sorházán (mely a település legelőkelőbb helyén, Tükörhegyen található), jelentős összegű hitel van, amit egyelőre még nem tudni, ki fog tovább törleszteni: mivel hivatalosan még a válási papírokat sem adták be, így vagyonmegosztásról sem beszéltek.

A 2017-ben vásárolt házat Szabó nézte ki, az utóbbi hónapokban viszont már egyedül élt itt hároméves kisfiával, Mendellel. Bár a házaspár már különköltözött, továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással, Szabó férje, Kis Zsolt rendszeresen látogatja fiát és ingázik szülővárosa, Nyíregyháza és Budapest között. A házaspár 6 év után döntött a válás mellett, miután sokáig eredménytelenül próbálták meg orvosolni problémáikat. A kapcsolat lezárását végül Szabó mondta ki.

Külön vagyunk már, de még látni fognak minket együtt az emberek, hisz együtt neveljük a kisfiunkat, aki az élő bizonyíték arra, hogy ez egy igaz szerelem volt. Nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd azért, ami egy után már nem működik, akkor abban elfárad, és az egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni hozzám, és igazából én sem tudtam hozzá.

Frissítés: posztunk korábbi változatában tévedés volt, hogy a házon lévő hitel lenne százmillió forint, az érintettektől elnézést kérünk.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top