Connect with us

Sztori

1 évvel a halála után Berki Krisztián anyukája ma megmutatta fia elkészült síremlékét.. ILYEN lett! A FELIRATOT nézzétek:

1 évvel a halála után Berki Krisztián anyukája ma megmutatta fia elkészült síremlékét.. ILYEN lett! A FELIRATOT nézzétek:

Fotó a temetőből: Elkészült Berki Krisztián gyönyörű síremléke. A Farkasréti temetőben már nincsenek ott a felborult mécsesek és az elhervadt virágok Berki Krisztián sírjánál. Helyette a frissen ásott föld öleli körül a márványtáblákat, melyekből az egykori Fradi-vezér síremlékét készítették el. 2022. május 6. A dátum, ami örökre megváltoztatta a Berki család életét…

Azon a bizonyos pénteki napon a rendőrség több autóval szállt ki egy IX. kerületi társasházhoz, majd perceken belül egy mentő is a helyszínre érkezett. A szomszédok az utcára gyűltek, s mindenki azt próbálta kitalálni, mi is történhetett. Páran már akkor arról beszéltek, hogy az egyik lakásból kiabálást és veszekedések zaját hallották, melyek az elmondásuk alapján Berki Krisztián ajtaja mögül szűrődtek ki.

De ekkor még senki sem gondolta volna, hogy a híresség aznap éjszaka örökre lehunyta a szemét. Berki Krisztián édesanyja egy grandiózus síremléket álmodott meg fiának Sokan még a mai napig nem tudták feldolgozni a történteket, szinte hihetetlen, hogy Berki Krisztián nincs többé. Halála első évfordulójának közeledtével ez az érzés csak erősödik, s mindenki arra próbál választ találni, hogy mi és miért történt a végzetes éjszakán?!

Erre azonban valószínűleg sosem felel senki, csupán az egykori Fradi-vezér tudná elmesélni, mi is történt valójában. Ám az ő emlékét már csak a Farkasréti temető őrzi, ahol csütörtök délelőtt elkezdték a építeni a hozzá méltó síremlékét.

 

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top