Connect with us

Sztori

A TV2 bejelentette, Till Attila búcsúzik a képernyőktől

A TV2 bejelentette, Till Attila búcsúzik a képernyőktől

Eltűnik a kamerák elől.

A kvízműsor mellett tovább folytatódik még a csatorna vadonatúj játékműsora, az Ütős Ötös, aminek műsorvezetőjeként Till Attila kalauzolta végig izgalmas heteken keresztül a nézőket, az új műsor azonban hamarosan véget ér, vele együtt pedig a TV2 sztárja is búcsút vesz a kamerák kereszttüzéből – tudatta a hírt a TV2.

Valószínűleg még találkozhatnak vele a nézők:

A rajongóknak viszont nincs mitől félniük, bár Tilla egy időre eltűnik a képernyőről, valószínűleg találkozhatnak még vele olyan izgalmas és szórakoztató showműsorok keretén belül, melyekkel hamarosan debütálni fog a csatorna!

Ezzel pedig most eláruljuk: Érkezik az I can see your voice, a Password, a Cash or Trash, a reality rajongóknak pedig a Next Topmodel Hungary, és a Power of Love, a Szerelem ereje, ugyanis a TV2 Csoport ezekkel az új formációkkal színesíti meg a kínálatát, velük együtt pedig a televízió nézőinek a mindennapjait. Addig viszont nem lesz érdemes lemaradni az Ütős Ötös legújabb részeiről, hiszen számos adást tartogat még a csatorna. Till Attila felteszi a hátralévő legérdekesebb kérdéseket a versenyzőknek, a sztároknak pedig brillírozniuk kell csapatuk minden tagjával a kvízműsorban, hogy minél nagyobb nyereményre tehessenek szert!

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top