Connect with us

Hírek

Fontos bejelentést tett a Honvédelmi Minisztérium

Fontos bejelentést tett a Honvédelmi Minisztérium

Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár május 08-án technikai átcsoportosítást hajt végre Debrecen és Táborfalva között, ezért megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalon – írja az MTI.

Debrecen-M35 autópálya- 4. számú főút- M4 autópálya- 405. számú út- M5 autópálya- Örkény- Táborfalva. A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják – írják közleményükben. A minisztérium arra kéri a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja – tették hozzá.

Fotó: Kép: bocskaidandar.hu

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top