Connect with us

Hírek

Óriási botrány: agyba-főbe verték a szurkolók a pályán a magyar focistákat

Óriási botrány: agyba-főbe verték a szurkolók a pályán a magyar focistákat

A szombaton délután játszott Somogy vármegyei I. osztályú Toponár-Kadarkút futballmérkőzést félbe kellett szakítani, mert a szurkolók berohantak a pályára és összeverték a focistákat.

Az esélytelenebbnek tartott hazai csapat a 70. percben már 3-1-re vezetett, ekkor két őrjöngő szurkoló berohant a pályára és megfenyegette a Kadarkút egyik labdarúgóját. Ezt követően a csapattársak is közbeavatkoztak, majd elszabadult a pokol és brutális verekedés robbant ki. A sononline.hu megírta, hogy a vendégek játékosának, Kovács Krisztiánnak felszakadt a bőr a homlokán és erősen vérzett a keze – őt megüthették vagy valamivel megdobhatták a dühös drukkerek. A botrányos jeleneteket látva a Kadarkút játékosedzője, Pandur Ádám azonnal lehívta a pályáról a focistáit.

„Természetesen értesítettük a rendőrséget és feljelentést tettünk a két pályára beszaladt toponári szurkoló ellen. Na persze, a két bajkeverő már nem volt ott a pálya környékén.Úgy tudjuk, valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök. Kovács Krisztián pedig a meccs után rögtön a kórház felé vette az irányt, hogy látlelet készüljön a sérüléseiről” – nyilatkozta Pandur Ádám.

De tudja, hogy mi a legszörnyűbb ebben az egészben? Az, hogy mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést.Nem is vettem át a jegyzőkönyvet. Gyaníthatóan ők teljesen más szemszögből közelítik meg a történteket. Mi azért bízunk, és töretlenül kitartunk az igazunk mellett” – tette hozzá a Kadarkút játékosedzője.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top