Connect with us

Hírek

Még a rendőrök is elsírták magukat: borzalmas állapotban találtak rá a két és fél éves halott kisfiúra-Megrázó vidó

Éhezett, beteg volt és a saját ürülékében kellett feküdnie egy két és fél éves kisgyereknek, akit bántalmaztak, majd hagytak meghalni saját szülei. A gyerek csontjai kilátszódtak, a pelenkáját szinte sosem cserélték, a teste tele volt zúzódásokkal. Csütörtökön a bíróságon folytatódott a szülök ügye.

Vezetőszáron, egymás után vitték a szombathelyi bíróságra azokat a szülőket, akiket azzal vádolnak, hogy kegyetlenül bántak gyerekeikkel, két és féléves kisfiukat pedig hagyták meghalni fertőző tüdőgyulladásban. Az ügyben csütörtökön tartottak előkészítő ülést.

A szülők borzalmas, embertelen körülmények között nevelték a gyerekeiket. Csaknem halálra éheztették őket. Egy szobában, saját ürülékükben feküdtek. Ráadásul többször bántalmazták is a gyerekeket.

A meghalt kisfiú csontjai kiálltak, testén rengeteg sérülés volt. A szülők egy olyan ágyban altatták, amiből többször kiesett. Sőt hagyták, hogy a kisfiú a szoba hideg padlózatán, egy pelenkában, ruhanemű nélkül órákig feküdjön.

A két és féléves kisfiú borzasztó kínok között halt meg. Alultáplált volt, és súlyos tüdőgyulladása miatt sem vitték orvoshoz, így a gyerek a szobában megfulladt.

A tragédia még tavaly februárban történt, most a bíróságon az anya beismerte bűnösségét, az apa viszont tagadta, ezért az ügyben tárgyalást fognak tartani. A kegyetlen szülők akár életfogytiglani börtönt is kaphatnak.

A gyerekek nagymamája korábban nyilatkozott a Tényeknek.

 

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top