Connect with us

Hírek

„Sosem láttunk még ennyi rendőrt” – símaszkos fegyveresek lepték el az eltűnt magyar üzletember házát,borzalmas dolog történhetett

Egyre több a rejtély a Komárfüssnél eltűnt üzletember ügyében. Símaszkos emberek lepték el a gyanús körülmények között eltűnt férfi házát.

Mint arról a Bors beszámolt, igencsak rejtélyes, mi több, ijesztő módon veszett nyoma Szűcs Tibor vállalkozónak Komárfüssnél. A csicsói üzletember ugyanis az egyik ottani lakásához ment, hogy behajtsa a bérleti díjat, mellyel a bérlők tartoztak neki. 

Tibort utoljára idegesen telefonálva látták, majd bepattant a kocsijába és elment. Azóta nem került elő – Fotó: Občianska stráž Slovenskej republiky

Ezután viszont valóságos krimibe fordult a történet: a férfi ugyan bement a házba és még tárgyalt a bérlőkkel. Azután, hogy kilépett az ajtón, többen is látták, ahogyan idegesen telefonál, majd bepattan a Q7-es Audijába és elhajt a helyszínről. Ezután viszont bottal üthették a nyomát, a férfi ugyanis szőrén-szálán eltűnt, mintha csak elnyelte volna a föld. A ház előtt viszont vértócsát és töltényhüvelyeket találtak.

Még közeli barátai sem tudják, hogy pontosan hol lehet a férfi, ami ritka, így egyre jobban aggasztotta őket az, hogy Tibort senki nem tudta elérni.

Rövid időn belül így ők a férfit a barátnőjénél keresték, de hiába.

Csütörtök reggel felhívott a barátja, hogy megkérdezze, hol van Tibor. Azt hitték, nálam van. Rácsörögtem, de ki volt kapcsolva a telefonja. Azonnal a rendőrségre mentem

– mondta a Noviny-nek a férfi szerelme, aki azt is leszögezte, hogy biztos benne, Tibor nem önszántából lépett le, ugyanis másnapra kirándulást, a közeljövőre pedig közös nyaralást terveztek.

Tovább súlyosbítja az aggodalmakat, hogy nem sokkal az eltűnése után a férfi Audiját megtalálták, méghozzá Magyarországon, Pápa mellett, teljesen kiégve. 

A férfit a komáromi rendőrségen kívül a helyi polgárőrség és az egész internet kereste, nyolc nappal az eltűnése után pedig a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, a NAKA is bekapcsolódott az ügybe:

mint a Start It Up megírta, több egységgel is a helyszínre látogattak, ahol gépfegyveres és símaszkos emberek árasztották el a környéket. Bár az ajtókat zárva találták, a tűzoltók segítségével bementek, később a bérlőket is kihallgatták.

Egyelőre viszont rengeteg a kérdőjel az ügyben, ugyanis nem tudni, kivel folytatta le a férfi utolsó, meglehetősen ideges beszélgetését, illetve azt sem, hogy a kocsi hogyan került Magyarországra. A helyiek mindenesetre kedvelték a férfit:

Nemigen láttuk, de amúgy udvarias és rendes volt. Mi is csak annyit tudtunk, hogy már egy ideje nem kapott bérleti díjat, ezért eljött, hogy beszéljen a bérlőivel. Aznap még itt volt a kék tréningjében, majd elhajtott

– tette hozzá egy helyi asszony. Azt is elmondta, hogy utána annyi rendőr érkezett a településre, amennyit soha nem láttak. 

Lapunk felkereste az ügyben a magyar rendőrséget, megkérdeztük, ők nyomoznak-e a rejtélyes ügyben. Ahogy kérdéseinkre választ kapunk, cikkünket frissítjük.

 

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top