Connect with us

Hírek

A halála előtt több kivizsgáláson is járt.Kiderült, hogy mi okozta Vágó István halálát

A halála előtt több kivizsgáláson is járt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vágó István magyar televíziós műsorvezető, szerkesztő és a Demokratikus Koalíció politikusa 74 éves korában, váratlanul elhunyt. A felesége, Vágó Judit most először nyilatkozott a férje tragikus balesete óta. A Kiskegyednek adott interjúból kiderül, hogy Vágó István a halála előtt, még este tíz órakor az otthonában internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival,

majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen összeesett.

Vágó Judit elmondta, hogy semmilyen betegségéről nem tudtak, de már több mint hat hete köhögött, ezért elment kivizsgálásra:

kardiológusnál másfél héttel, tüdőszűrésen négy nappal előtte voltunk, és minden eredmény negatív volt. Szív-CT-n is voltunk, egy barátnő orvosunk azt mondta, hogy szép szíve van Istvánnak, és a korához képest minimális a meszesedés, az szóra sem érdemes.

Mint mondta, bár sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg, azonban nem ez volt a baj, hanem

egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni.

Vágó István nyilvános búcsúztatója május 18-án lesz Budapesten,a Szent István parkban. Az eseményt a családdal egyeztetve a Demokratikus Koalíció rendezi. A megemlékezésre mindenkit várnak, aki szeretne végső búcsút venni Vágó Istvántól.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top