Connect with us

Hírek

Brutális bűntény áldozata lett a csicsói vállalkozó – a magyar tettest még körözik

A csicsói férfi meggyilkolásával három embert gyanúsít a rendőrség, akiket már őrizetbe is vettek.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy rejtélyes körülmények között tűnt el egy üzletember a szlovákiai Felvidéken. A 38 éves Sz. Tibor Komáromfüssbe ment, hogy beszéljen a bérlőjével, aki tartozott neki, majd ezután nyoma veszett.

Először annyit lehet tudni, hogy a férfi megbeszélte a részleteket a házban, tárgyalt a bérlőivel. Ezután azonban még a ház előtt lefolytatott egy titokzatos telefonbeszélgetést, majd idegesen beszállt a Q7-es Audijába, és elviharzott. Ezután már teljesen elérhetetlenné vált, és a kocsival együtt eltűnt.

Az ügy végére azonban most pont került.

Paraméter ugyanis arról ír, hogy a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) megtalálta az eltűnt csicsói vállalkozót. A férfit meggyilkolták, holttestére pedig Magyarországon bukkantak rá.

A szlovák hatóság az ügyben együttműködik a magyar rendőrséggel. Információk szerint a NAKA három személyt vett őrizetbe. A vállalkozó holttestét Magyarországon ásták el.

„Megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk három személyt, akiket előre eltervezett gyilkossággal gyanúsítottunk meg” – nyilatkozta Ľubomír Daňko a NAKA-igazgatója, aki hozzátette: jövő héten a magyar hatóságokkal bővebben is tájékoztatnak az ügyről.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top