Connect with us

Hírek

Brutális gyilkosság Nyírkátán,mindenkit sokkolt az eset

Egy 34 éves közel hat hónapos terhes nőt vert agyon a férje hajnalban a nyírségi településen. A feltételezett elkövetőt ezekben a percekben fogták el, elszámoltatása folyamatban van. A rendőrség emberölés büntette miatt folytat nyomozást – tudósitott a FrissMédia

Erzsébet pár napja menekült el a férjétől, mivel az féltékeny volt, és rendszeresen bántalmazta őt. A nőnél akkor szakadt el végkép valami, amikor a férfi megtépte a haját. A 4,5 hónapos várandós nőt a szomszéd utcában lakó barátnője fogadta be.

Hajnali fél háromkor azonban Erzsi férje egy hatalmas késsel rontott rájuk. A nő gyomorpanaszok miatt, – amit a fokozott stressz és a félelem váltott ki, – nem tudott aludni és kiment az udvarra. A férfi már valószínűleg lesben állva várta. Megragadta a nő haját és kivonszolta az udvaron át az útra. A hajcsomók még most is láthatóak az udvaron.

Az ezt követő események felderítése a nyomozók feladata, azonban az már tény, hogy a nő élettelen testét a lakásától 2-3 kilométerrel arrébb, egy erdőben találták meg. Úgy tudjuk, hogy az elkövető a nőt fojtogatta, majd agyonverte. Arcát pulóverével letakarta, majd elmenekült a helyszínről.

A nőt a helyiek találták meg, akik hajnal óta keresték. Egy helyi férfi elmondta, hogy ő volt az egyik, aki megtalálta a nőt. Elmondása szerint a baba mintha mozgott volna a hasában. Azonnal szólt a rendőrségnek.

Nyírkáta megdöbbenve áll a bestiális eset előtt. Erzsit mindenki aranyos, kedves nőnek ismerte. A családon belüli erőszak azonban tragédiával végződött. Születendő gyermekük apja brutálisan megölte a nőt.

Forrás: FrissMédia

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top