Connect with us

Sztori

Durva baki a lottósorsoláson: az 5. számnál jött a baj, a bizottság érvényteleníthette volna az egészet

Súlyos baki csúszott az élő lottósorsolásba.

Sokszor előfordult már, hogy baki csúszott az egyik magyarországi lottósorsolásba. A 90-es évek egyik számhúzása során esett meg, hogy a harmadik nyerőszámot mutató golyó nem akart legurulni, hanem visszacsúszott a többi közé.

A lottót vezető Bay Éva ekkor a bizottság felé fordult, akik engedélyezték, hogy a kettes számú géppel folytatódjon a sorsolás.

Mostanában, amikor sokan kételkednek a lottók hitelességében, egyszerűen nem csúszhat hiba a számhúzásba, de így is előfordulhat, hogy egy váratlan pillanatban baj történik. Mielőtt azonban rátérnénk erre, ejtsünk néhány szót azokról, akik szerint csalás és totális átverés az egész lottózás.

A kétkedők régóta próbálnak már bizonyítékot szerezni arra vonatkozóan, hogy a számhúzások csak megrendezett színjátékok, és a pénz már előre ki van osztva. Ez persze egyáltalán nem így van, de akadnak, akik szeretik ezt hinni. Az egyik ilyen összeesküvés-gyártó korábban észrevett valamit az egyik sorsolás közben, és rögtön azt gondolta, hogy ezzel le tudja buktatni az ötöslottót és a Szerencsejáték Zrt-t is.

Fel is töltötte a videót, hogy mindenki lássa, amit ő:

 

A hatoslottó egyik sorsolása során történt egy igen kellemetlen baki, ami miatt a bizottság akár érvényteleníthette volna az egész számhúzást, de végül nem így történt. Lehet, hogy sokan nem is emlékeznek már erre a legendásan híres bakira, pedig csak néhány éve történt.

2016. június 12-én még az volt a szokás a Hatoslottó-sorsoláson, hogy civilek húzták ki a golyókat. Azonban az 5. nyerőszám húzása során véletlenül leesett a golyó a földre. A műsorvezető azonnal a bizottság felé fordult, hogy miként döntenek ebben az esetben, ők pedig közölték, hogy így is érvényes a kihúzott szám.

Természetesen még a 6. szám után megkérdezték a bizottság elnökétől, hogy biztos érvényes-e így a sorsolás, ők azonban nem változtatták meg a döntésüket.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top