Connect with us

Hírek

Halálos autópálya-baleset, teljes útzár és 6 kilométeres torlódás – fotó

Két baleset miatt jelentős a torlódás az M5-ösön Budapest felé, Ócsánál – tudatta az Útinform. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy az egyik balesetben egy teherautó bolgár sofőrje meghalt.

Az Útinform azt írta, hogy a sztráda 28-as kilométerénél három személyautó ütközött össze, ezért a belső sávot lezárták. A 30-as kilométernél pedig a torlódásban ütközött össze több jármű, és a Budapest felé haladó forgalmat megállították. A torlódás meghaladta a 6 kilométert – tették hozzá.

Aki teheti, az 5-ös főúton kerülhet. Felhívták a figyelmet arra is, hogy szintén Budapest felé – Inárcstól az M0-s autóút csomópontjáig – az elválasztósáv növényzetet kaszálják az M5-ös autópályán, ezért a 32-es és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták.

Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy a sztráda 30-as kilométerében egy járműszerelvény – feltehetően figyelmetlenségből – egy előtte álló teherautónak ütközött. A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – tették hozzá.

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik.

Kérjük, vezessenek óvatosan!

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top