Connect with us

Idehaza

Kiderült a nagy titok,Ábel Anita elárulta, hogy került a sorozatba

A Szomszédok az egyik legkedveltebb, legismertebb és legnépszerűbb magyar televíziós filmsorozat volt, amiben a színésznő 1987-től 1999-ig alakította a Mágenheim család gyermekét, azaz JulcsitAnita nem nagyon szeret a múltról beszélni, de az Origo a sorozat 20 éves évfordulója alkalmából egy régi interjút is előszedett, amiben a színésznő maga mondja el, hogyan kezdődött karrierje, amit Vadász Zoltán indított el.

„Ő apukám jó barátja. Nagyon muris volt, egy budai vendéglőben ebédeltünk vele. Én elkezdtem közben színészkedni. De csak úgy, játékból. Mintha én lennék a Zoli bácsi nagy szerelme. Mindenki ránk figyelt. Zoli bácsinak potyogtak a könnyei a nevetéstől, s azt hajtogatta, ha ebből a lányból nem lesz szuperszínésznő, akkor én egy percig ne legyek többé színész!” – mesélte akkor az interjúban Ábel Anita.

„Egyszer csak azt kérdezte: nem félnék-e egy hosszabb tévésorozattól. Én? Félni? Tudomásul vette, de hazaküldött. No, mondtam magamban, Anita, ez nem a te mozid. De egy-két óra múlva csöngött a telefon. Erzsi néni, a statisztaszervező volt: – Gratulálok, Anita, te vagy a Mágenheim Julcsi! Hát így történt” – elevenítette fel a kezdeteket.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top