Connect with us

Idehaza

Van 53 rekesz söröm, ami 1 hónap és 18 nap múlva lejár!!! Az üdítőkről, minőségi sörökről stb. nem is beszélek, ami szintén nem kis mennyiségben van raktáron a 16 fajta sörből… Több száz ezer forintról beszélek most! Az italnagykereskedés nem veszi vissza, ami érthető. Én nem árulhatom ki,

Van 53 rekesz söröm, ami 1 hónap és 18 nap múlva lejár!!! Az üdítőkről, minőségi sörökről stb. nem is beszélek, ami szintén nem kis mennyiségben van raktáron a 16 fajta sörből… Több száz ezer forintról beszélek most! Az italnagykereskedés nem veszi vissza, ami érthető. Én nem árulhatom ki, mert jön a milliós bírság és a fél év lakat. Meg lett mondva: „Higgyék el, nem éri meg”!👮‍♂️Másnak megint csak nem adhatom át! Csak kérdezem, mi a…. csináljak vele? Igyam meg? Erre nem lehet kártérítési igénylést benyújtani? Megint csak ott tartunk, hogy míg valaki arra is kártérítést kap, ha a szél nem jobbról fúj, hanem balról, addig nekünk semmi?
Hihetelen, mennyire magára maradt ez az iparág már évek óta, de most különösen fájdalmasan és látványosan!
Igaz, nem egy nagy bár, vagy étterem sok milliós italkészlete, de egy ugyanolyan ember megélhetéséről van szó, mint aki „nagyba” csinálja!
Talán ideje lenne ezen is elgondolkozni…

Szerző:Ruzsa Tamás vendéglátós

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top