Connect with us

Idehaza

Ma behívták Pumped Gabót az RTL Reggelibe,bár ne tették volna

Pumped Gabo a Reggelibe volt hivatalos, aminek felvételére a vendégeknek a műsor nevéből adódóan is kora reggel kell megjelenniük. Nem történt máshogy Pumped Gabóval sem, aki viszont olyan rettenetesen viselte, hogy ilyen korán van dolga, hogy már a stúdióba vonulása közben is látszott rajta, hogy nincs teljesen képben, éppen hol is van pontosan. Ezt szóvá is tette, mármint azt, hogy délután három előtt ő még nem igazán képes a kommunikációra.

De ez még mindig csak az eleje az interjúnak, nemsokkal később Szabó Zsófi és Peller Mariann olyan témát érintettek, amire Pumped Gabo csak annyit mondott, jöhet a következő kérdés. Egy az egyben, mint két évvel ezelőtt Naomi Campbell, amikor azt kérdezték tőle, mit gondol Kendall Jenner modellkedéssel kapcsolatos kijelentéséről. De ez még mindig semmi, Pumped Gabo olyan szavakat és kifejezéseket használt, mint a „gádzsi”, valamint, hogy a „hajtósok után szaladgálni”, amikor arról beszélgettek, miért fogadott cölibátust pár hétre. Peller Mariann ekkor még próbálta felhúzott szemöldökkel megfejteni, hogy pontosan mit érthet utóbbi alatt, de Szabó Zsófi inkább feladta a próbálkozást, és igyekezett tovább lendíteni a beszélgetést.

Azt is megjegyezte, hogy mikor legutoljára találkozott Szabóval, még pont „összejövőben” volt férjével, és milyen érdekes, hogy most már szétmenőben vannak. 24.hu

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top