Connect with us

Idehaza

Drámai hír érkezett Szíj Melindáról – a párja megerősítette

Drámai hír érkezett Szíj Melindáról – a párja megerősítette

Hosszú idő után posztolt újra videót, sajtóhírek szerint a felvétel sokakat megijesztett. A Naphire.hu elérte az énekesnő szerelmét, drámai hírt közölt.

Tízezrek követik munkásságát, amióta felbukkant a tehetségkutatóban, mindezt úgy, hogy Szíj Melinda évek óta nem beszél a magánéletéről. Az éneklés tette híressé, igyekszik az énekléssel meghálálni az emberek szeretetét is. Akkor is, amikor alig öt évvel ezelőtt sokkoló hír érkezett az énekesnőről: a torkában rosszindulatú daganatot találtak az orvosok. Melindával egy ponton pedig közölték, műteni kell – azonnal. “Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktornak” – nyilatkozta 2018-ban az énekesnő párja, Attila.

Mindezek fényében nem csoda, hogy néhány hónapja ismét sokan a szívükhöz kapta, amikor jött a hír: Melinda több fellépését is lemondta. A közösségi oldalán pedig egyre ritkábban jelentek meg tartalmak, az utolsó, éneklős videót április első napján tette ki. A felvétel miatt sokan aggódni kezdtek érte sajtóhírek szerint. A Naphire.hu az énekesnő ismeretségi köréből úgy értesült, Melinda egyelőre lezártnak tekinti a karrierjét. Elértük a párját, aki végül megerősítette ezt. “Visszavonult. Bizonytalan ideig szünetelteti a fellépéseit” – mondta lapunknak Attila, ami az énekesnő hivatalos álláspontját illeti. Hozzátette: a fellépéseit is lemondta.

Úgy tudjuk, Melinda egyébként is csak ritkán mond igent felkérésékre, azokra is csak akkor, ha énekelnie kell. Hozzá közeli körökből úgy tudjuk, jó ideje az is megviseli, hogy a dalait nem játsszák, se rádióban, se televízióban. Pedig más jellegű műsorokban, – vagy ahogy a forrás fogalmazott – “cirkuszban” nem szeretne részt venni. “Rühelli, hogy a magánéletéről kellene beszélnie” – mondta informátorunk. Párja kérdésünkre hozzátette: Melinda természetesen reméli és várja, hogy visszatérhessen a szeretett közönségéhez. Hogy mikor és hol – természetesen időben tájékoztatja majd őket.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top