Connect with us

Idehaza

L.L. Junior szerelme smink nélkül ilyen más: nem így szoktuk meg a címlapokon Dárdai Blankát

L.L. Junior szerelme smink nélkül ilyen más: nem így szoktuk meg a címlapokon Dárdai Blankát

Dárdai Blankát a 2019-es X-Faktor óta sok magazin címlapjára és divatanyagokhoz fotózták.

Dárdai Blankát a 2019-es X-Faktorban ismerte meg az ország. Ugyan a műsort nem nyerte meg, az élő show-k második hetén kiesett, a tehetségkutató nagy löketet adott karrierjének: hatalmas népszerűségre tett szert a közösségi médiában.

Ahogy nőtt a követőbázisa, úgy találtak rá a különböző felkérések: az énekesnőt menő magazinok címlapján és divatkampányokban láthattuk viszont. Az utóbbi időben pedig azzal került a figyelem középpontjába, hogy kiderült, egy párt alkot L.L. Juniorral.

Dárdai Blanka smink nélkül

Az Instagram-oldala is olyan, mintha egy trendi katalógust lapozgatnánk: szinte minden képén tusvonallal kihúzott szemmel, kontúrozott szájjal láthatjuk. Épp ezért volt kuriózum, hogy a Liluland vendégeként smink nélkül mutatkozott a kamerák előtt.

A Makeup/Down meghívottjaként elárulta, azt az alapsminket, amelyet a videó során elkészített, általában minden alkalomra felteszi. Hozzátette, nem nagyon szokott variálni, ugyanezt a technikát alkalmazza egy mozizós estére és akkor is, ha egy nagyobb gálára hivatalos.

Egy kis sminktitkot is elárult: a szeplők az arcán nem igaziak, ugyanazzal a ceruzával rajzolja meg őket, mint amivel a száját húzza ki, majd az ujjával maszatolja el a pontokat, hogy természetes legyen az összhatás.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top