Connect with us

Idehaza

Gálvölgyi János nagyon rosszul volt, de hiába hívtak hozzá mentőt a lányai….Íme a részletek

Gálvölgyi János nagyon rosszul volt, de hiába hívtak hozzá mentőt a lányai….Íme a részletek

Intenzív osztályon kezelik Gálvölgyi Jánost – erről a család értesítette az RTL Híradót. Hiába várták hozzá a mentőt ma délelőtt Budapesten, ezért a lányai vitték kórházba. A 74 éves színészt azóta intenzív osztályon ápolják. Családtagjai azért hívtak mentőt, mert Gálvölgyi nem kapott levegőt és félrebeszélt. Fél óra után újra telefonáltak, akkor derült ki, hogy még el sem indult érte a mentőautó. A mentők vizsgálják a történteket.

Ma este színházban játszott volna Gálvölgyi János, de elmarad az előadás, mert a 74 éves színész délelőtt rosszul lett II. kerületi otthonában.

9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél

– mondta a Híradónak a színész kisebbik lánya.

Gálvölgyi Dóra ekkor azonnal autóba ült a belvárosban, és szülei házához sietett. Azt mondja, körülbelül 30 perc alatt ért oda. A mentők viszont még akkor sem érkeztek meg.

Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót

– idézi fel a történteket.

A színész lánya azt mondja, ekkor nagyon kétségbeesett, ezért emelt hangon válaszolt a mentőszolgálat diszpécserének.

„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – mondta el a történtekről.

Ezután több orvos ismerősükkel beszéltek, akik azt javasolták, hogy azonnal üljenek autóba, és ők vigyék kórházba a színészt.

„Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, hogy mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, merthogy annyira rosszul érezte magát”

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték, mert ez volt a legközelebb. Ott azonnal az intenzív osztályra vitték az orvosok. A színész rosszullétének pontos okát egyelőre nem derítették ki. Az állapota – úgy tudjuk – stabil, de folyamatosan oxigént kap.

A mentők arról tájékoztatták az RTL Híradót, hogy a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top