Connect with us

Idehaza

Megérkezett Orbán Viktor szerdai bejelntése,ami minden családot érint

Megérkezett Orbán Viktor szerdai bejelntése,ami minden családot érint

Szerda délelőtt ismét kormányülést tartottak a fővárosban az Orbán-kormány tagjai.

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt a Facebook-oldalán egy friss képet osztott meg, melyből kiderült, hogy ismét összeültek a kormánytagok és ülést tartanak. A képen feltűnik mellette többek között Varga Mihály pénzügyminiszter és Pintér Sándor belügyminiszer is. A kormányfő azt is elárulta a fotó mellé írt posztban, hogy

„készül a költségvetés”

– írta, hozzátéve, hogy a háborús időkben is megvédik a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést és a nyugdíjakat. Emellett továbbra is garantálják Magyarország biztonságát.

 

Nagy Márton kedden az atv.hu-nak azt nyilatkozta: a ‘24-es költségvetés számait “a kormány a következő napokban, hetekben véglegesíti”. “A kormány mindig ragaszkodott ehhez az időponthoz, hiszen tavaly és az elmúlt években megszokássá vált, hogy a jövő évi költségvetést benyújtotta” – nyilatkozta a gazdaságfejlesztési miniszter lapunknak a parlament gazdasági bizottságban történt meghallgatását követően. Azt kérdezte meg munkatársunk: indokolt-e szerinte, hogy még most, a parlament tavaszi ülésszakán benyújtsa a kormány a 2024-es költségvetést, és azt el is fogadják? “A kormánynak szándéka, hogy most is benyújtja a ‘24-es költségvetést” – jelentette ki a kérdésünkre Nagy Márton. Erről Varga Mihály pénzügyminiszter fog tájékoztatást adni – mondta.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top