Connect with us

Idehaza

Most jött:Kikezdték a rabok Galambos Lajost a börtönben

Most jött:Kikezdték a rabok Galambos Lajost a börtönben

Galambos Lajos két hete kezdte meg börtönbüntetését Baracskán, ahonnan sajnos már kénytelen volt „kitérőt” is tenni, hiszen egészségügyi állapota miatt már megjárta a berettyóújfalui kórházat is.

A trombitás 3 és fél év letöltendőt kapott, amit ügyvédje szerint nem visel túl jól, az utóbbi napokban már néhány atrocitás is érte a rabok által.

„Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok – magyarázta a Blikknek az ügyvéd. – Sokat beszélgettünk a benti állapotokról. Elmesélte, hogy a bv. munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: „Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?” Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is.”

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top