Connect with us

Idehaza

„Várkonyi Andrea ezzel aláírta Bochkor Gábor halálos ítéletét”

Hát ezért történik ez Bochkor Gáborral.

Immár 5 éve annak, hogy Várkonyi Andrea úgy döntött, lezárja kapcsolatát kislánya, Nóri édesapjával, Bochkor Gáborral, és új életet kezd. Az üzletasszonyra ezután hamar rátalált a boldogság Mészáros Lőrinc oldalán, a rádiós-televíziós azonban azóta is egyedül él.

Annak ellenére, hogy Bochkor Gábor nem tagadta, hogy az elmúlt években akadt néhány titkos románca és laza viszonya, egyik hölgy mellett sem kötelezte el magát, pedig a szíve mélyén tartós társra vágyik.

sorry! magazin Müller Rózsa, a sztárok jósnője segítségér kérte abban, hogy derítse ki, mi az oka, hogy a hölgyek körében oly népszerű rádiós nem találja az igazit. Müller Rózsa a kivetett kártyákból úgy látta:

Várkonyi Andrea a döntésével aláírta exe szerelmi életének halálos ítéletét.

 Gábor a szakítás óta nem találja az igazit, és nem is találkozott még olyan hölggyel, aki a lánya édesanyjának a nyomába érhetne. Andrea szép, intelligens, és jó természetű nőként magasra tette a lécet, és ezt egyetlen kiszemelt sem tudta megugrani. Úgy látom, Gábor már bánja, hogy nem vette feleségül Andreát, mert akkor talán még most is együtt lennének. Csak utólag jött rá, mit veszített, és túl későn látta be, hogy nem becsülte meg eléggé a családját. A lányát viszont nagyon szereti, sokat van vele, de benne is a volt párját látja – magyarázta a sorry!-nak a sztárok jósnője.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top