Connect with us

Idehaza

Mentőhelikopter vitte el a 13 éves diákot,az iskolaőr mentette meg egy diák életét

Egy gyereket kellett újraéleszteni egy Nógrád megyei általános iskolában. A mentést az egyik tanár kezdte el, majd egy rohamkocsi és egy mentőhelikopter is a helyszínre sietett.

Hatalmas erőket mozgósított a napokban a salgótarjáni mentésirányító, ugyanis rosszul lett és összeesett egy 13 év körüli tanuló az egyik általános iskolában. A fiatal légzése is leállt – számolt be a történtekről közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A mentést az egyik tanár kezdte el

Az egyik pedagógus pontosan tudta mit kell tennie, így miután nem tapasztalt légzést a gyermeknél, rögtön megkezdte az újraélesztését” – olvasható a beszámolóban. Mint írták, egy esetkocsi, később pedig egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, így a bajtársak folytatták az emelt szintű ellátást.

Időben kezdték, sikerre vezetett

Szerencsére az időben megkezdett mellkasi nyomások, és a kitartó, heroikus küzdelem meghozta eredményét. A fiatalt így végül stabil állapotban szállíthatta kórházba a mentőhelikopter.Az iskolaőr mentette meg egy diák életét
Rosszul lett és elájult az iskolában egy diáklány. A helyszínen tartózkodó iskolaőr hezitálás nélkül a segítségére sietett, így szerencsére nem lett komolyabb baj az esetből.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top