Connect with us

Idehaza

Ilyen nincs!!!Megállítottak egy lesötétített autót Dunaszentgyörgynél, a sofőr végtagjai hiányoztak – Fotó

A közúti ellenőrzés során félreállított férfi nem először került bajba ugyanazért a szabálytalanságért.

Sokat látott kollégáink is meglepődtek május 9-én, mikor egy közúti ellenőrzés alkalmával az M6-os autópályán Dunaszentgyörgy térségében egy autót állítottak meg – írja a police.hu.

Az autó azért volt feltűnő a rendőröknek, mert minden irányból le volt sötétítve. Mint később kiderült, ez volt a legapróbb szabálytalanság. Az autót vezető 47 éves férfinak nem voltak alsó végtagjai, ennek ellenére azonban vezethetett volna, ha a kocsit megfelelően átalakították volna. Ehelyett a sofőr – a rendőrök megdöbbenésére – két, a fék- és gázpedálra drótozott fadarabbal működtette a pedálokat.

Fotó: police.hu

Mikor a vezetői engedélyét elkérték, elmondta, hogy soha nem volt jogosítványa, sőt jelenleg is eltiltás hatálya alatt vezet. Az adatok ellenőrzésekor kiderült az is, hogy a jogerős vezetéstől eltiltás mellett felfüggesztett börtönbüntetése is van ugyanezen bűncselekmény elkövetése miatt. A nyilvántartó adatai szerint a 47 éves férfival szemben a legutóbbi eltiltása óta már máshol is indult eljárás, és a korábbi években is számos alkalommal kapták el eltiltás hatálya alatti és engedély nélküli vezetés miatt.

Az egyenruhások a férfivel szemben büntetőeljárást indítanak.

A címlapfotó illusztráció: Shutterstock

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top