Connect with us

Idehaza

Mészáros Lőrinc visszaadta mindenét, a döbbenetes képe miatt elszabadult a pokol

Mészáros Lőrinc visszaadta mindenét, a döbbenetes képe miatt elszabadult a pokol

Mészáros Lőrinc életét képzelte el DrMáriás. Nem is akármi kerekedett ki belőle. Azt a pillanatot örökítette meg, ahogy Magyarország luxusvállalkozója, az egyik leggazdagabb üzletember a Keleti pályaudvar környékén hajléktalanként él.

A fiktív előzményekről elég annyi, hogy miután önszántából megvált vagyonától, és felfedezte magának a buddhizmust. A hazai oligarcha életét megörökítő képet a hvg.hu vette észre.

„Eldöntötte, hogy ezután becsületes lesz, helyrehozza kétes dolgait, s egyetlen gombnyomással visszautalta azt a rettenetes pénzmennyiséget Brüsszelnek, amit hosszú évek alatt a barátaival összeügyeskedett” – derül ki még az előzményekről.

A képen Mészáros Lőrinc társaságában látható egy kutya és egy patkány is. A lap azt írja, hogy a stencilezés atyjának tartott Blek le Rat francia street art művész stílusában festette vászonra drMáriás a vállalkozó alakját.

 

Miután kikerült a művész Facebook-oldalára, persze, hogy elszabadultak a klaviatúrák és a kommentelők kiadták magukból a felgyülemlett indulatot. Na szóval, elszabadult a pokol.

A kép címe:

Mészáros Lőrinc – miután visszaadta a brüsszeli támogatásokat – Le Rat műtermében

„Ó, ezt olyan sokszor elképzeltem: Mészáros Lőrinc éccaka isteni sugallatra megtér, hajnalban összetrombitálja a teljes (mondom, teljes) magyar sajtót, és bejelenti, hogy egész vagyonát az utolsó petákig felajánlja jótékony célokra: árvaházak, kórházak, iskolák.” – írta egyikük.

Egy másik olvasójuk azt nem érti, „hol van a képről Várkonyi Andrea, nem jutott neki egy hálózsák sem?” Volt, aki pozitív gondolatokat vitt a beszélgetésbe, de lehet, csak viccelt egyet a dúsgazdag magyar vállalkozóval. Azt írta: „Aki szép, az pénz nélkül is szép”.

„Ekkora hazugságot. Ki hiszi ezt el” – próbálta feltépni olvasótársai szemét Magdi, sikertelenül. „Most fakadok sírva” – tárta végül érzelmeit az ország elé Gábor Itt el lehet mélyedni a beszélgetésbe

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top