Connect with us

Idehaza

Hangos veszekedésekkel zajlott L.L. Juniorék válópere

Szerda délelőtt zajlott a második tárgyalás Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior ügyében. A felek álláspontja nem közelített egymáshoz a többórás tárgyalás során, így a bíróság fog dönteni helyettük.

A mai napon volt az első olyan felvonás L.L. Junior és felesége válóperében, ahol személyesen találkoztak egymással a bíróságon. Az első tárgyaláson a zenész nem vett részt, mert külföldön tartózkodott, és láthatóan gondterhelten érkezett meg a törvény házába kora reggel.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior közös gyermekének elhelyezése ügyében indított tárgyalást követően a felek gondterhelt arckifejezéssel léptek ki a teremből. Ebből, és az olykor kiszűrődő zajokból egyértelműen tudható, nehéz órák vannak mögöttük – írja a Bors. A több mint 3 és fél órás tárgyalás alatt ügyvédeik jelenlétében az érvek felsorakoztatása mellett próbálták érvényesíteni az akaratukat: mindketten azt szeretnék, hogy közös gyermekük felügyeleti jogát illetően a javukra döntsön a bíróság.

Állítólag több alkalommal is olyan heves szóváltás volt hallható a folyosón, hogy az ott várakozók arcára is kiült a döbbenet. A vitát a bíró zárta le, rendre intette őket egy „Ebből most már elég!” és „Fejezzék már be!” felszólításokkal.

Az előzetes feltételezésekkel ellentétben, arra, hogy Hopp Csilla tanúként jelenik meg L. L. Juniort segítve, végül nem került sor. A rapper maga igyekezett meggyőzni a bíróságot arról, hogy az a helyes döntés, ha az ő felügyelete alá helyezik a kislányát.

L. L. Junior elmondta, kettejük elképzelése kicsit sem közelített, döntésre holnap kerül sor, melyről a bíróság tájékoztatja majd őket.

Az a jó, hogy már nem olyan a bíróság, mint régen, hogy csak az anya javára dönt, az apát is figyelembe veszi, és persze azt, hogy mi a legjobb a gyereknek. Kinga jó anya, viszont én meg jó apa vagyok!

– jelentette ki a rapper.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top