Connect with us

Idehaza

Brutális baleset, sokkoló pillanatok egy szolnoki cirkuszi előadáson: kirepült a halálgömbből Alice, a motoros nő – videó

Súlyos baleset történt egy cirkuszi előadáson Szolnokon. Egy motoros a halálgömbből zuhant ki, a mentők vitték el!

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Szolnokon tartott előadásokat. A cirkuszi sátorban csütörtök este a felhőtlen szórakozást drámai pillanatok szakították meg.

Éppen a halálgömbben – egy nem túl nagy, fémből készült, rácsos gömb belsejében – mutatták be tudományukat a motorosok, akik hatalmas sebességgel keringtek a szűk helyen, mikor baleset történt.

Az egyik pillanatban a gömb kettényílt – ami akár lehetett volna a bemutató része is –, majd a nyíláson az egyik motoros kirepült, akinek a teste hatalmas sebességgel csapódott egy oszlopnak – mesélte egy olvasónk, aki gyermekével a nézők között foglalt helyet. A baleset után azonnal mentőt hívtak, akik elvitték a sérültet.

A jelenetet videóra is vette:

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata közleményt adott ki a történtekről, amelyből kiderül, hogy a motoros egy nő volt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

„Minden kedves nézőnkkel, akik a mai szolnoki előadásunkon részt vettek, szeretnénk tudatni, hogy a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, az állapota stabil, és a felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói. Az előadás alatt – minden biztonsági előírás betartása ellenére is – sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója. Reméljük, Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra. Addig is szeretnénk megköszönni az érdeklődést és a jó kívánságokat, amelyeket továbbítunk a részére!” – írta a cirkusz társulata.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top