Connect with us

Idehaza

Pár órája erősítették meg a hírt Gálvölgyi Jánosról

Gálvölgyi János továbbra is kórházban fekszik, napokkal ezelőtti rosszulléte az egész országot felkavarta, mindenki egy emberként imádkozott a színészért.

Gálvölgyi János rosszulléte nem ismertelen senki számára, otthonában lett rosszul nem rég, majd miután lánya mentőt hívtak a színészhez és a mentő 1 óra múlva sem érkezett meg, így gyermekei maguk vitték őt kórházba.

Ott azonnal intenzív osztályra került, mélyaltatásba helyezték, a napokban pedig két lánya beszámolt arról, hogy édesapjuk túl van az életeszélyes állapoton, jobban van.

Rózsa György, Gálvölgyi János legjobb barátja nyilatkozott legutóbb a színész jelenlegi állapotáról :

“János felesége, Judit hívott föl, így hamar megtudtam a jó hírt. Mindig hittem abban, hogy jobban lesz, mert el nem tudom képzelni, hogy bármilyen végzetes dolog történt volna vele. (…) Tudom nagyon jól, hogy mekkora trauma lehet ez az egész családnak, de János szerencsére olyan erővel és hittel vitte végig, hogy csak példaként tudom magam előtt is felállítani. Ha egyszer hasonló helyzetbe kerülök, remélem, én is ugyanígy fogok reagálni” – mondta.

Nem tudtam volna elképzelni, hogy valamilyen visszavonhatatlan dolog történjen most is. Amikor találkozunk, minden alkalom felüdülés nekem.

Hiszem, ha majd beengednek hozzá az intenzív osztályra, ugyanezt fogom érezni. Ki fogjuk kacagni a halált! Nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni, hogy ketten 150 évesek vagyunk, ebből pedig ötvenet együtt töltöttünk el” – tette hozzá.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top