Connect with us

Idehaza

Friss hír érkezett Gálvölgyi Jánosról

Friss hír érkezett Gálvölgyi Jánosról, aki két hete került kórházba tüdő- és szívelégtelenség miatt. A színészt napokig életveszélyes állapotban volt, lélegeztetőgépen tartották, majd öt nap után felébresztették.

A lányai, Dorka és Eszter egy hete adtak hírt az édesapjuk állapotáról: akkor elmondták, hogy a színművész túl van az életveszélyen, jobban van,már magához is tért. Azóta a lapunk többször is kereste a családtagokat, hogy érdeklődjünk a színművész állapotáról, ám ők időt kértek. A barátja, Farkasházy Tivadar viszont friss információkkal szolgált a népszerű színészről.

– Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, ami rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak – mondta a humorista, aki már nagyon várja, hogy Gálvölgyi Balatonfüredre menjen. Ugyanis, mint azt a Blikk megírta, a színészre a kórházi kezelés után valószínűleg egy 3-4 hetes rehabilitáció vár a balatonfüredi Állami Szívkórházban.

– Amikor ezt olvastam, nagyon megörültem, mert a feleségemmel egy évvel ezelőtt leköltöztünk Füredre, pont a szanatórium bejáratánál lakunk. Mi is járunk oda kezelésekre, így biztos összefutunk majd Jánossal, de biztos, hogy gyakran meg is látogatom. Sőt, ha úgy adódik, lakhat is nálunk, amíg itt kell lennie, mi nagyon szívesen látjuk, bármikor helyet szorítunk neki. A legjobb kezekben lesz, itt remek szakemberek dolgoznak – hangsúlyozta Farkasházy.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top