Connect with us

Idehaza

Gálvölgyi János mindenkinek üzent a korházból -Fotóval

Gálvölgyi János egyik lánya közösségi oldalán tette közzé édesapja üzenetét.

Gálvölgyi Dorka megköszönte, hogy annyian írnak és hívják, mert ez elképesztően jól esik, de ,,végre nem nekik kell írni és beszélni”, mert tolmácsolhatja az édesapja szavait is.

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!” – üzente a színész.

Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, nemrég kórházba került Gálvölgyi János színművész, miután légzési nehézségekre panaszkodott otthonában. Azonban végül nem mentőautó vitte egészségügyi intézménybe, hanem két lánya. Az eset komoly felháborodást váltott ki, az Országos Mentőszolgálat pedig vizsgálatot indított az ügyben. Eközben a Demokratikus Koalíció (DK) a mentőszolgálat vezetőjének menesztését követeli.

 

 

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top