Connect with us

Idehaza

𝗚𝘆á𝘀𝘇𝗼𝗹 𝗮𝘇 𝗼𝗿𝘀𝘇á𝗴 – 𝗠𝗲𝗴𝗵𝗮𝗹𝘁 𝗦𝘂𝗵𝗮𝗷𝗱𝗮 𝗦𝘇𝗶𝗹á𝗿𝗱 – utolsó interjújában a halálról is beszélt

Az egész országot megrázta Suhajda Szilárd halála. A hegymászó szerdán adott utoljára életjelet magáról, a segítségére sietett pénteken egy mentőcsapat, de sajnos nem bukkantak a nyomára. A sikertelen keresésről Suhajda Szilárd oldalára kirakott közleményre tízezrek reagáltak.

Lapunknak Pintér László, a Kyocera Everest Expedíció 2023 szóvivője elmondta, hogy vasárnap még helikopterrel a hegymászó keresésére indulnak, de tudják, hogy arra már nincs esély, hogy életben van.

A magyar sztárvilágot is megérintette Suhajda Szilárd története. Csisztu Zsuzsa ismerte is a hegymászót, ezért ő is írt róla a közösségi oldalán a napokban, amikor még ő is reménykedett, hogy életben találják meg a családapát.

Elképesztően megkedveltem már tavaly Suhajda Szilárdot, és családját, aki akkor Pintér Lászlóval – szakújságíró kollégával – együtt érkezett a Csisztu Sport Castba. Idézzük vissza miket mondott akkor, amíg minden erőnkkel érte imádkozunk, s azért, hogy visszatérhessen a családjához

– írta pár napja a posztjában Csisztu Zsuzsa.

Vujity Tvrtko egy fekete-fehér képpel emlékezett meg Suhajda Szilárdról:

A hegymászó hivatalos Instagram-oldalán is közzétették a szomorú hírt. A posztra harminchatezer ember reagált, és néhány óra alatt csaknem négyezren nyilvánították részvétüket. A kép alatt több híresség reagált.

Felfoghatatlan. Őszinte részvétem a családnak. Nyugodj békében

– írta a poszthoz Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary sztárja.

Borzasztóan sajnálom!

– írta Solti Berni, Solti Ádám várandós felesége.

Kovács Dóra műsorvezető a 24 óráig elérhető Instagram-történetében szólalt meg:

Egy ország hitt az utolsó pillanatig a csodában

– szólalt meg a tévés, aki egy fekete-fehér képet is közzétett a hegymászóról.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top