Connect with us

Idehaza

“A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”

„Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére”

– mondta a Hot Magazinnak adott exkluzív interjújában Várkonyi Andrea, a TV2 igazgatósági tagja, aki a csatorna 25. születésnapja alkalmából műsorvezetőként tér vissza a képernyőre. 25 éve indult a kereskedelmi tévézés Magyarországon, amire a TV2 ötrészes visszaemlékező műsorral készül, az első részről szóló beszámolónkat a linkre kattintva olvashatja el újra.

Várkonyi a lapnak arról is beszélt, hogy az első házassági évfordulójukra készülnek férjével, Mészáros Lőrinccel, az ország leggazdagabb emberével.

„Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül” – idézte Várkonyit a Blikk.

Várkonyi Andrea tavaly szeptemberben között házasságot Mészáros Lőrinccel, aki Magyarország leggazdagabb embere, a közelmúltban elnyert autópálya-koncesszió nélkül is (vagyis a tavalyi zárszámadás alapján) 480 milliárd forinttal rendelkezik, ami 60 milliárddal több, mint egy évvel ezelőtt.

Várkonyi és Mészáros esküvőjéről helyszíni riportban is beszámoltunk, már amennyire a körülmények engedték, az álomesküvőn a vendégek modern és klasszikus fogások közül is választhattak, volt például fésűkagyló-wakamé, homár crème fraîche és karcagi birkapörkölt is.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Idehaza

To Top