Connect with us

Egészség

Nagyon hatékony a szívbetegségek, a rák, és a túlsúly ellen a savanyú káposzta.Te szereted?

A savanyú káposzta, mint minden fermentált élelmiszer, számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik.

A TÉLI IDŐSZAKBAN SOKKAL HASZNOSABB LEHET, MINT EGY MARÉK VITAMIN. SOKAN ÚGY GONDOLJÁK, HOGY EZ EGY ELÉRHETETLEN ÉLELMISZER, PEDIG VALÓJÁBAN KEVÉS ERŐFESZÍTÉSSEL MINDENKI OTTHON EL TUDNÁ KÉSZÍTENI.

KÉSZÍTSÜNK SAVANYÚ KÁPOSZTÁT, ÉS ÉLVEZZÜK A SZÁMTALAN POZITÍV HATÁSÁT!

Erősíti az immunrendszert

– magas C-vitamin tartalma miatt serkenti a kollagén termelődést, a sejtek regenerálódását, és nagy hatóerővel erősíti az immunrendszert.

Gyulladásgátló

– magas antioxidáns tartalma miatt a savanyú káposzta igen erős gyulladásgátló hatással rendelkezik. Megszabadít a már kialakult gyulladásoktól, de megakadályozza az új gócok kialakulásukat is.

Gondoskodik a szív egészségéről

– magas rosttartalma miatt megakadályozza az artériák eltömítődését, javítja a vérkeringést, és csökkenti a koleszterinszintet.

Növeli az energiaszintet

– magas vastartalma miatt serkenti a vérkeringést, elősegíti az emésztést, megakadályozza a vérszegénység, a fejfájás, és a fáradtság kialakulását.

Erősíti a csontokat

– ezt a pozitív tulajdonságát kiemelkedő K-vitamin tartalmának köszönhetjük. Serkenti a fehérje termelődést, és megakadályozza a csontritkulást.

Segíti az emésztést

– magas rosttartalma miatt az egyik leghatékonyabb természetes emésztésserkentő. Javítja a bélműködést, megakadályozza a puffadást, a székrekedést, és megszabadít a plusz súlytól is. A savanyú káposzta nagy hatóerővel szabadít meg a vastagbélben lerakódott méreganyagoktól, éppen ezért fontos szerepe van a vastagbélrák megelőzésében is.

Tanulmányok alapján kimutatták, hogy magas antioxidáns tartalma miatt legyőzi a rákos betegségek kialakulásában szerepet játszó káros szabadgyököket is.

Continue Reading

Továbbiak ebben a témában: Egészség

To Top